Marco Borsato had het bij zijn terugkeer aangekondigd : het was absoluut niet de bedoeling om zoveel mogelijk concerten te geven in het Sportpaleis van Antwerpen. Het aantal concerten blijft beperkt tot 5.



Eind mei zal Marco Borsato 9 keer hebben opgetreden en dat in het kader van zijn nieuwste concerttour ‘3Dimensies’. Vanaf 7 mei start Borsato met 4 avonden in het Gelredome te Arnhem, Nederland, daarna trekt hij onmiddellijk naar Antwerpen. Op 17,18, 20,21 en 22 staat hij in het Antwerpse Sportpaleis. Wie er nog bij wil zijn, kan zich beter haasten, want het blijft bij 5 concerten.

Concertorganisator Mojo: “Het gaat bijzonder goed met de 3Dimensies concerten, zowel in Nederland als in België is de belangstelling enorm groot. Een aantal data zijn al helemaal uitverkocht. Voor het 3Dimensies slotconcert zijn er nog kaarten, maar we zien dat ook deze snel slinken. Het belooft alvast een zeer bijzondere tour te worden.”

Wie nog tickets wil voor Marco Borsato’s nieuwste 3Dimensies tour kan deze reserveren via www.teleticketservice.com of op 070/345.345.

In aanloop naar de concerten is er ondertussen ook een nieuwe single: ‘Kom Maar Op’. Je hoort en ziet Marco samen met Lange Frans in een toch wel bloedstollend spannende videoclip. Bekijk hier de videoclip van ‘Kom Maar Op’. Lange Frans zal, net als The Voice of Holland winnaar Ben Saunders, te gast zijn bij de ‘3Dimensies’ tour in Antwerpen. ‘Kom Maar Op’ is de vierde single, afkomstig uit het album ‘Dromen Durven Delen’. Dit album ging ondertussen al meer dan 35000 keer over de toonbank in Vlaanderen.

Bron : Showbizzsite.be